"
The City That Never Sleeps
Assalamualaikum. Syamimi Azrudin typing here. Please leave your message after the reading. *beep* Warning. Weirdo typing.




posted : Monday, 15 October 2012
title : Saya Suka Dress! 1st Giveaway



Ewaahh. Bukan main lagi tajuk. Fancy gitu. Hahaha. Aku memang pompuan yang suka dress up. Tapi..! Aku tak suka dress up yang sampai nampak 'trying too hard'. Aku join giveaway ni sebab kalau hampa tengok dress-dress yang di-offer tu memang cun. Ada 3 dress yang akan dibagi. Tapi yang peliknya aku ni, feveret dress aku yang hadiah 2nd dengan 3rd! Haaa. Selalunya yang1st la yang paling aku nak. Tapi dalam kes ni tetiba aku macam suka prize dia yang 2nd dengan 3rd.

Dah dah. Nak buat post pasai giveaway ja pon. Dah nak jadi karangan... -__-

Biasalah, hampa tau la aku ni kan. Buat giveaway pon nak tambah-tambah introduction. Haiihh.

Ok! Tagged : http://our-secret2011.blogspot.com/
                    : http://www.mymusicmelody.blogspot.com/
                    : http://tyhaleelolipop.blogspot.com/


Date: 30 September 2012 - 21 Oktober 2012

Kalau nak join : http://www.dresslover84.blogspot.com/2012/09/saya-suka-dress-1st-giveaway-sticky-post.html