"
The City That Never Sleeps
Assalamualaikum. Syamimi Azrudin typing here. Please leave your message after the reading. *beep* Warning. Weirdo typing.




posted : Wednesday, 8 August 2012
title : Already hearing the voice of Raya and a goodbye from Ramadhan.
Assalamualaikum. Seperti biasa, aku masih dok depan computer tiap-tiap hari. Hampeh. Haha. Maaaana ada. Homework yang berkilo-kilo tu pon buat la. Latihan poon. Pheew.

Baca title post rasa macam nak nanges dah ni. Dia tak mai lagii. Cuma dah dengaq la suara-suara dok bergema tu. And by suara, aku maksudkan bunyi high heels shopping merata tempat cari baju, bunyi ATM dok proses keluaqkan duit dan bunyi phone dok bunyi panggilan-panggilan dari tok,nenek,sepupu sepapat. (perggh, tok pon dah pandai main henset?) Haha. Kkk.

Dan of course la, kami budak-budak, (ya, aku masih dikatogerikan sebagai seorang budak) akan mintak ataupon dapat duit baru. Cikgu-cikgu yang bagi duit raya baru pon mesti automatic jadi cikgu feveret.

Haha. Apa-apa pon, aku tak berniat nak buat post panjang-panjang pon. Just nak keep in active. Tenkiuuu for reading. Haish. Tak leh nak wish raya lagi! Hoho. :D