"
The City That Never Sleeps
Assalamualaikum. Syamimi Azrudin typing here. Please leave your message after the reading. *beep* Warning. Weirdo typing.




posted : Monday, 30 July 2012
title : Owww yes.
Ow yeah, ow yeah, ow yeah, siap dah, siap dah, siap dah. Hah. Itulah reaksi aku bila blog dah siap. Terloncat-loncat sampai belubang bumbung. Rindu jugak la blog lama. Tapi tak dak la rindu macam Edward gila kat Bella Swan. Hoho. Kk,dah2. Apa-apa pon, aku hanya nak a few comments about my new blog face. Maknyah dah make up lawa-lawa dah ni. @_@ Exercise la sikit tangan tu. Nak hoverkan mouse tu p kat comments ja pon. Hehe. :D Sila-sila lah comment.