"
The City That Never Sleeps
Assalamualaikum. Syamimi Azrudin typing here. Please leave your message after the reading. *beep* Warning. Weirdo typing.




posted : Saturday, 24 March 2012
title : Dah dah. Aku dah salotape mulut aku.
*gambar sekadar model sahaja.

Dulu, aku nak sangat sibuk pasai masalah orang lain...Nak buat baik la konon kan..Tapi last2 aku ludah atas langit, jatuh kat muka aku balik.Duuhhh, x dak kaitan. Senang kata masalah orang tu tiba-tiba jadi masalah aku pulak. Tak tau la benda ni jadi kat hampa jugak ka tak. Kiranya,MAKIN AKU BESAR, MAKIN AKU MALAS NK MASOK CAMPOR HAL ORNG LAIN. Orang putih kata, "Mind Your Own Business".Dan aku juga dah beli dah gam gajah untuk ready menutup mulut ini.

Tapi kan, kadang2 kita perlu jugak appreciate pertolongan orang lain OK. Mungkin dia tak bermaksod untuk buat benda tu makin terok. Dia mungkin tengah nak tolong la tu. Paham ya minah-minah di luar sana?

Labels: